perjantai 1. kesäkuuta 2012

Hormoonihirviön paluu

Olen ollut hiljaa täällä jonkin aikaa.
Kaikki on kunnossa.
En vain ole jaksanut/ ehtinyt / viitsinyt kirjoittaa mitään.

Mutta vietin vajaan viikon Vampulassa, maaseudun rauhassa (varoin 40 alueella 70km/h painavia jätti traktoreita ja niiden paskavaunuja) ja rentouduin.

Koulu on nyt ohi, tältä erää, seuraavaksi sitten ens vuoden syksyllä kouluun.

Mymmelimme (nimi muuttui kun meillä on jo Lilla Myy kotona) on ollut kovin potkivainen, ja kohtu ruvennut painamaan perkeleellisesti suoliin ja muihin härpäkkeisiin. Eilen alkoi illalla hirveät kivut oikealla puolella mahaa. Sattui niin että itkin ja oksensin.
Soitin äityyspolille, veikkasivat että juuri kasvava kohtu painaa umpisuolta. Mutta neuvoksi sain ottaa lääkettä ja jossei se auta niin, uudelleen soitto ja paikan päälle. (onneksi meni ohi) ja Mymmeli senkun potki vaan kun mamma kipuili.

Tänään hormooni hirmu otti vallan kun juutokakku ei ollut niin makeaa kuin oletin, aloin itkeä hillittömästi keittiön lattialla. (kissat osoittivat sympatiaa pussaamalla ja "pyyhkimällä" kyyneleitä".


Tänään onkin RV 26 tasan. Iiks.


Ja huomenna on äitillä ja iskällä 22 hääpäivä <3 Onnea heille tätäkin kautta, he  molemmat ovat rakkaita minulle, vaikken sitä tarpeeksi usein sano tai osoita.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina toivottu