sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

29+2 ja Juhannus

Juhannusaaton olin mukavasti töissä, oltiinpa jopa hämmentyneitä että minulta ja hoitajalta löytyi huumorintajua... (grillinkokoamisohjeet)
Muutenkin päivä sujui mainiosti, ei ollut kiire kiirettä (olinhan torstainna siivonnut kaikki perjantaille suunnittelemani yleiset tilat) ja oli aikaa jutella asukkaiden kanssa.
Olin jopa "reilu nainen" kun kävin kysymässä yhdeltä papalta haluaako hän kahvia termospulloonsa. (voittaa edellis viikon "oot pikkusen päästänyt itses lihomaan" ja "etkö huomaa että rouva on paksuna?" kommenttien jälkeen.

Päivällisen tarjoilun (ja pois korjaamisen jälkeen) jynssäilin ulkokalusteet puhtaaksi ja toivottelin hyvät juhannukset ihmisille ja lähdin odottelemaan äippää ja iskää (jotka tulivat maalta kaupunkiin juhannukseksi).

Kotona syötiinkin uusia perunoita, äiteen lihapullia ja salaattia. Kahviteltiin ja syötiin raparperipiirakkaa.

Kissatkin pääsivät ulkoilemaan, Pasikin reipastui ja lopettti halvaannuskävelyn (remmeissä ei muka jalat kanna...). Lilla meni heti puskemaan naapuria kun ohi käveli.
Ja hirviöpaska-koirien haukunnasta ei välitetty ollenkaan. (ehkä jo niin tuttua ettei paljoa välitetä, toisaalta alkaa ittellä olla tietty elin otsassa niiden koirien takia, 3 isoa koiraa ja 3 pentua 45neliön kämpässä...)

 Illalla grillattiin, katsottiin kusiaisten valtaamaa pihakaluste ryhmää ja etanoiden parittelua.
Ja voi juku kuinka mahtavaa grilliruoka oli.... Ähkyä jouduttiin sulattelemaan pikalenkillä.


Lauantai aamu koitti harmaana, mutta aamukahvit ja rauhallinen aamupala olivat mahtavat.
Porukat lähti yhdentoista maissa kotiin, ja me herkuteltiin sitten uudestaan grilliherkuilla ja perunoilla...

Tänään luvassa on paistettuja perunoita ja jäätelöä.
Ja uunijuustoa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina toivottu