tiistai 22. toukokuuta 2012

Klemppa


Laiskuus on perseestä.
Pakko ottaa ittä niskasta kiinni ja käydä hommiin.  Mutta kun hikoan kuin pieni possu, ei siinnä paljoa jaksaisi muuta tehdä kuin lukea kirjaa ja nauttia näistä muutamista lomapäivistä.
Ei kyllä oikeasti tänään ajon hommailla ja siivoilla (pyykkikone jo pyörii). Ja sitten ollaan jo voiton puolella kun tuo ruhjake sänky on vierashuoneessa. Nyt vaan jurpii kissan aiheuttama haava jalkapohjassa… Ja se etten voi ottaa enää mahallani aurinkoa, selällään olokin oli vaikeaa ja rupesi sitten sattumaan niin maan perusteeliisesti kun kokeilin nousta ylös.

Mutta kyllä sää on ihana! (nyt on mukavaa kun on tuo 20astetta, sitten kun kiipii taas sinne 30 asteeseen, alan itkemään. Muistan kuinka hirveä viime kesäkin oli, silloin ei ees makkaria voinut tuulettaa kun spurgut piti pippaloitaan ja tappeluitaan naapurissa ja se möly oli hirveä. Ja nyt täytyykin rakentaa jotain kissaverkko systeemiä makkarin ikkunaan, että saadaan tuuletettua.

Tällä viikolla olisi myös suunnitteilla Vampulan reissu, kun kesällä ei pahemmin ehdi sinne mennä kun on töitä. (ja nyt on tämä pikku loma tässä), niin lupauduin auttamaan ikkunoiden pesussa.

2 kommenttia:

  1. Mulla taitaa olla edessä koko kesä kotona, oon kaavaillut että yritän itteäni myös ruskettaa kovasti.. Jonka takia pakko kai ostaa joku badenbaden, ettei tartte ainaka maassa makoilla ja sieltä kammeta ylös :D Samoin oon pohtinu miten sitä sitte ruskettaa selkäpuolta, selkä nyt viel onnistuu mut mites nuo jalat.. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite toivon että reipas kävely yms auttaa siihen. Ja sit ois mansikkamaa kykintää ja teen sen polvien varaan mentynä...Kai ne pohkeet jotenkin (ja takareidet) ruskettuu, ettei ihan eripari ihminen oo.

      Poista

Kommentti on aina toivottu