maanantai 21. toukokuuta 2012

Kivaa postia


Tänään sitten odotti postilaatikossa, saapumisilmoitus. Äityyspakkaus on noudettavissa! Mehän haettiin se heti kotiin.
Paketti on upea!
Vaikka värit eivät olekaan niin tyttömäisiä, ei se mua haittaa. Onneksi eivät ole pelkästään valkoisia, porkkana pukli kun ei lähde sitten millään irti. Ja sopivathan vihertävän siniset ja harmaat myös tytölle. Mikä valitus siitäkin olisi tullut jos olisikin ollut esim. oranssia, punaista ja liilaa?
Vielä ei mikään noussut ykkössuosikiksi (tarvitsee toisen ja rauhallisemman katselukerran).
Mutta ainakin lakanat miellyttivät minua,  raidalliset ja kuviolliset bodyt. Myös kestovaipat ja – liivinsuojat olivat mukava lisä.
Kyllä tuota listaa lukiessa rupesi hieman silmät pyörimään, ja ihmettelemään miksi ihmiset niin paljon valittaa pakkauksesta? Paljonko alettaisiin valittaa sitten kun pakkausta ei enää saisikaan?
Ensinäkemältä mikään ei meillä jää pitämättä pitämättä. Tai ole turhaa.
Ja ainakin omasta mielestä näin pika hiplauksella olivat laadukkaita, toki kaikki käyn vielä rauhassa läpi.

Eikä tässä vielä kaikki.
VAU kerhon tutustumispaketti (ilmainen) oli tänään myös postilaatikossa.
Siitä löytyi pehmokirjoja, kovakantinen pikkukirja ja pehmoiset nopat.

Hitto kun sais vaan tämän hirveän yskän hellittämään. Viime yönäkin tuli uni vasta joskus kolmen maissa, ja kuuden jälkeen heräsinkin. Kummasti silti olen pirteänä ollut. Tai no lukenut kirjaa.  No huomenna otan itseäni niskasta kiinni ja pidän kunnon siivouspäivän (sama oli viime viikolla silloin vain siirreltiin tavaroita ja aiheutettiin suurempi sotku) ja roudataan painava ”vierassänky” toiseen makkariin.
Voikin olla kätevää sitten kesällä jos hikoan ja kierin unissani kuin possu, että saan nukkua muutaman yön ilman O:ta ja kissoja (hmm… kato ku mein kissat pysyykin poissa)
Jos huomenna on yhtä ihana päivä rantaudun kyllä pihalle kirjan kanssa. (siinnä siivouksen lomassa) Jos saisi samalla aurinkoa pintaan...

Ja huomenna vois kans kuvailla jotain juttuja :)

2 kommenttia:

Kommentti on aina toivottu