lauantai 12. toukokuuta 2012

"No kun oppaassa sanotaan näin..."

Phur.
Ottaa pannuun tietyt ihmiset (AV-mammat ja muut anonyymit, kirjaviisaat kaikkitietävät), jotka joka asiaan vastaan sanovat.

Otetaan esim. Sikiön (kuulostaa ihan kamalalta sanalta) liikkeet. Jos hänellä liikkeet ovat tuntuneet ekaa kertaa silloin suunnilleen kuin oppaissa ja muissa sanotaan. Enhän minä (typerä paksuksi pamahtanut tyttörassu) voi tuntea liikkeitä sitä aiemmin.
Itse tunsin selvän liikkeen pitkänä perjantainna, anoppilan sohvalla saunan jälkeen, ja viikkoja silloin oli 18+0, sitä ennen olin tuntenut outoa kuplintaa, mutta en ollut varma että onko se liikettä vai suolien paukuntaa.
Mutta ei, ei en mä mitään tuntenut, joo omaa tyhmyyttä oli innoissaan mennä vauva.fi sivuille hehkuttamaan, paskaa tuli niskaan saman tien.
Kummasti samanlaisia liikkeitä on nyt viime viikkoina tuntunut toistuvasti :D


esim 2. Henkilö X kertoo kuinka hänen 3,5kk poika sai käännettyä itsensä mahalta selälle. Henkilö Y sanoo että ei kyllä ainakaan tarkoituksella kun meidän NicoPetteri kääntyi vasta 4,5kk. Kuulemma pään vetovoima vaikutti.
Niin kaikkihan kehittyy samaa tahtia.
Ja ei ole kuin kultainen keskitie, siltä poikkeavat (ainakin jotka aiemmin osaavat jotain) ovat valehtelijoita ja ne jotka myöhemmin oppivat, no ne ressukat omaavat surkeat vanhemmat ja varmasti vaikeat kehityshäiriöt.


esim 3. Mahan kasvu.
Tarviiko tähän ees lisätä mitään? Jos on isomaha, tottakai siellä on ne ylläri kaksoset ellei kolmoset. Jos pieni niin kyllä sieltä sitten tulee pikkukeskosen kokoinen lapsi (vaikka painoarviossa olisikin vajaa nelikiloinen möllikkä).


Tottakai jokaisella on omat mielipiteet, mutta joissain asioissa voisi turvan pitää kiinni. Itse en ainakaan menisi kommentoimaan toiselle odottajalle mahan koosta tai kasvojen turvotuksesta.
Mutta minä olen minä, maan matonen.
AV-mammat ovat jumalasta seuraavia.

2 kommenttia:

  1. Oi, tiedän tunteen. Henkilö X oli aloittanut keskustelun siitä, että häntä ärsyttää varhaisraskaana olevat naiset, jotka luulevat, että heidän vatsansa on alkanut kasvaa. Henkilö ruoti ihan kunnolla. Eiköhän jokainen turpoa tai voihan se kohtu olla pinnalla yms. yms. Mutta pointtihan oli se, että miksi aloittaa keskustelu, joka selväsi ruotii toisten ihmisten henkilökohtaisia kokemuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Ja onhan se omalla tapaa se turpoaminen kasvuakin, ainakin ittellä niin salakavalan häilyvä oli noiden raja. Kun turvotus lakkasi, ei se maha enää normaali uomiin palannut :)

      Poista

Kommentti on aina toivottu