torstai 17. lokakuuta 2013

Mikä on parempi niin?





I’m running to you, you’re charming as hell,But something about you is off, I can tell.Your superior looks got the best of me,But I tried, yes, I tried.You’re leading the night, I was coming collected,Didn’t conceive it was over-pretended.But all that I wanted was easy to see,And I tried, yes, I tried.
 
You lie, you lie,You’re calling me baby, then brush me aside.You lie, you lie,Treat me like a lady, then brush me aside.
 
You came under me, I was under your spell.I couldn’t resist with your “Vous êtes très belle”.I’m really in love but obsessed to seeAnd I tried, yes, I tried.Okay, I see, you’re turning me, deceive me,And now I’ve been mourning, I’m in black, I am grieving.I got to take off, I’ve had more than enough.I tried, tried.
 
You lie, you lie,You’re calling me baby, then brush me aside.You lie, you lie,Treat me like a lady, then brush me aside,You brush me aside.
 
You lie, you lie,You’re calling me baby, then brush me aside.You lie, you lie,Treat me like a lady, then brush me aside.Treat me like a lady,You’ve got to treat me like a lady.You brush me aside.


Musiikki helpoittaa olotildaani usein, tämä kappale (ja koko levy) on tullut minulle rakkaaksi ja omalle kohdalle kohdatuksi. Annekea kuunnellen olen itkenyt, nauranut ja laulanut. Olen saanut siitä rauhaa itselleni.

Mietinkin usein mikä kannattaa ja mitä jos? En halua satuttaa muita ihmisiä, mutta missä menee raja mikä on kestettävä? Usein huomaan sanovani että se ja se on Lellun kannalta parempi niin, mutta miten on minun laita? Milloin saan ajatella mikä on minun kannalta parempi?

Tunnen olevani kamala ihminen, kun en voi antaa toiselle ihmiselle hänen ansaitsemaansa täyttä vastarakkautta. Ehkä tarvitsen aikaa.

Niin puhun minun ja O:n parisuhteesta, en tiedä onko enää mahdollista löytää se liekki (vaikka sitä haluaisin) mikä meillä oli, itse vain olen täysin eri ihminen kuin esimerkisi vuosi sitten, tai kaksi vuotta sitten.

2 kommenttia:

  1. Seurailin näitä sun postauksiasi, ja vähän mietinkin, että mitenhän teillä menee. Musta tuntuu, että Elsan kannalta on parasta, että sinä olet onnellinen. Siten voit parhaiten antaa Elsallekin onnellisen lapsuuden. Sitten sun ei tarvitse esittää mitään. Tai yrittää olla jotain, mitä et oikeasti haluaisi olla. Sinä olet Elsan äiti - sitä ei voi muuttaa mikään.

    VastaaPoista
  2. Kannattaa vaan jatkaa elämässä eteenpäin, vaikka tuntuu ettei muita tulisi vastaan. Jos se ei aiemmin ottanut onnistuakseen niin tuskin tulee ottamaankaan. Ei ole myöskään (pienenkään) lapsen kannalta hyvä elää sellaisessa ilmapiirissä vaikka ehkä ajattelee ettei yksivuotias sitä tajua. Parempi että äiti on tasapainossa vaikka olisikin yksin.

    VastaaPoista

Kommentti on aina toivottu