torstai 31. lokakuuta 2013

Halloween

Tuo amerikanhömppä-turhake juhla.
Niin siinnä on minun mielipiteeni kyseisestä "juhlasta" jokainen toki saa juhlia vaikka pääsiäispupun syntymäpäiviä, jos niin haluaa.

Itseä eniten ärsyttää tuo "karkki vai kepponen" kiertely. Lasten odotukset palkkiosta on mahdottoman suuri, odotetaan lähinnä että tulee rahaa, ja sitähän täytyy tulla vähintään kymppi, muuten UoleviKerttulin naama vääntyy norsun vehkeelle.

Pukuina tietenkin (en nyt yleistä jotkut tekevät itse asunsa ja se on hienoa) uudet valmispuvut (joka vuosi eri puku tietty). Kulutushysteria kunniaan!

Ja sitten ne "K-18 juhlat" baarin nurkassa nunna imuttelee saatanaa. Zombie juo kaljaa keijun kanssa.

Mutta kukin tyylillään.

Itse aijon lauantainna viedä haudoille kynttilät, ja muistella siellä jossain olevia läheisiäni. Myöhemmin syödä hyvin ja olla rauhassa.





3 kommenttia:

  1. On Halloween-juhlissa kivojakin puolia, ei se kaikki ole onneksi amerikkalaistahysteriaa. Teemabileet on ihan kiva juttu, oon juuri lähdössä japanin kurssimme juhliin, jossa on vähän eri meininki kuin tuollaisissa limaisissa imuttelipaikoissa. :D Tuo ovilta oville kiertely nyt on vähän hölmöä, kun Suomessahan sitä tehdään pääsiäisenä. Enkä kestä kepposia.

    VastaaPoista
  2. Ainakin omassa lapsuudessa karkki oli se hieno juttu, raha oli lähinnä pettymys eikä sen rahan arvoa ymmärtänyt. Tärkeää oli montako rahaa sai, ei se, montako euroa. :D

    VastaaPoista

Kommentti on aina toivottu