perjantai 21. syyskuuta 2012

Paperi vallankumous...

Arki meillä on ruvennut sujumaan hyvin, suorastaan mainosti (koputtaa puuta). Elsa nukkuu öisinkin hyvin, mikä tarkoittaa. että äiti ja isikin ovat suht pirteitä päivisin.
Aamut me tytöt ja kissat vedellään lonkkaa, itse lueskelen, datailen yms. ja Elsa nukkuu ja tisseilee.

Vaippojen vaihdossakin on jo tapahtunut edistystä, nyt ei enää joka kerta neiti huuda naama punaisena, ja pyllyn pesu se vasta kivaa on. (Välillä jopa pissatus onnistuu samaan aikaan, tai sitten vaan luulen olevani hyvä) No onhan sitten niitä hoitopöytä vahinkojakin sattunut (ainakin mun kädelle..)

Eilen käytiin neuvolassa ja paino oli melkein jo saavuttanut syntymäpainon (kuulemma kahden viikon ikään mennessä "pitäisi" olla se saavutettuna ja ohitettuna). Eilen myös aamulla oli vaipassa napatynkä.

Tänään sitten kolahti postilokeroon kelan asumistuki paperit ja srk:lta nimipaperit. Neiti kastetaan, vaikka emme kovin uskovaisia olekkaan, vaikka olenkin tänään ja eilen lauleskellut neidille virsiä... (ja finlandia-hymni se vasta Elsan rauhoittaakin)

Vaunuiltukkin on kauppamatkat, tänään sain itse ensimmäistä kertaa neitiä vaunuissa työntää, aiemmin O on sen homman itselleen ottanut.

Mutta näin meillä on mennyt :)

PLUS: Itsellä vaaka näytti 58kg, eli 5kg alkupainoon vielä matkaa, no en kiirehdi, jos ennen pakkasia mahtuisi sitten housuihin? Ja marraskuussa jälkitarkastuksen jälkeen alkaa kunnon reenit :D

4 kommenttia:

  1. Ihanaa, että teillä on mennyt hyvin ja että alkaa kotielämä sujua! :)

    VastaaPoista
  2. pissatatko elsaa johonkin purkkiin? tai sillai, en nyt muista mikskä sitä sanotaan, mutta siis yritätkö hoitaa pissat jonnekin muualle ku vaippaan? tosi blondi kysely taas, mut joo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lavuaariin ihan vaan... Ja ei se aina onnistu... mutta yritys on kova, tai sitten se vaan on sattumaa että neidille tulee pisut kun peppua pestään...

      Poista

Kommentti on aina toivottu