perjantai 7. syyskuuta 2012

Laskettu aika

Eilen illalla (ja yöllä) oli tukalat olot, tuli semmoisia mahan kovettumisia, joiden aikana oikea reisi ja selkä krymppäili.
Mutta aamulla, ei mitään.
Tällä kertaa oli pelkkä harjoitus...
Mutta illalla sitten kävin vielä paniikissa uudelleen E:n kotiutumisvaatteet läpi.

Jospa illalle varattu sauna auttaisi hieman? No toivoa sopii. Jostain luin että suurin osa vauvoista syntyy RV 40+2. Liekkö jotain perää vai vain sattumaa. Jos noin olisi sunnuntainna puhkuisin ja puhaltaisin. Jaiks.

Alkaa pikkuisen jännittää. Noita synnytystä ennakoivia oireita kyllä on ollut. Maha on yhä hieman nopea, oksennus on todella herkässä (vein jopa kylpyhuoneeseen ämpärin jossa vettä valmiiksi jos suihkussa oksettaa), ruoka ei oikeen maistu, ja nyt tänään heräsin pirteänä, valmiina vaikka mihin (jos selkä ja reisi vain antaisivat)...

Kissat vahtivat minua tarkkaan, Pasi ilmaantuu aina pussaamaan kun huomaa että sattuuu ja Lilla puskee mahaa ja kehrää.

Lukijat hoi! Miten teillä alkoi synnytys? Ja millä viikolla synnytitte?

1 kommentti:

  1. osa vesistä meni illalla, kalvoon tuli reikä (40+2). Soitin lääkäriin ja käskivät odottaa huomiseen aamuun ja käski tulla sitten sairaalaan. Aamulla sitten mentiin ja kohtu oli vain pari senttiä auki. Multa kysyttiin haluanko mennä kotiin vielä odottamaan ja tulla illalla klo 19. uudestaan. Kovat supistukset alkoi n. kuuden aikaan, mutta pinnistelin siihe seittemään asti.. olin kuumassa kylvyssä sairaalassa, mutta siittä ei ollut juuri apua. Sitte siirryttiinki synnytyssalin puolelle. Epiduraali auttoi todella hyvin, sain sitä neljä kertaa, ilokaasua vedin koko synnytyksen ajan melkeen.. poika syntyikin sitte aamulla kahdeksan aikaan :)

    VastaaPoista

Kommentti on aina toivottu