sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Oireita

Koko ajan väsyttää, oon nukkunut nyt viikonloppuna 26 tuntia. Perjantainna meinas taju mennä koulussa, opettaja ihanana pisti sitten mulle vessa vahdin ja kiikutti sitten mehua, mandariinin (jonka jopa kuori) ja käski ottaa suklaata jääkaapista...
Maha on sattunut aina välillä sillai viiltävästi, mutta mennyt ohi nopeasti.
Nälkä on ollut koko ajan ja kahvia, kahvia olen viimeksi juonut tiistainna. Muuten on ollut kaikki ok.

3 kommenttia:

  1. Mä en edes tiedä mitä kaikkea raskaana ei saa syödä! Kuulemma pehmeitä juustoja ei saa! Mun tekee mieli ostaa jotain raskauskirjoja, joissa kerrotaan kaikkea tällaista, että musta tuntuu, että voin tukea sua. :D

    VastaaPoista
  2. Kerran olen ollut raskaana(meni kesken viikolla 11), ja silloin olin ihan käsittämättömän väsynyt koko ajan. Sen lisäksi oksentelin suurin piirtein koko ajan. Ainoat mitkä pysyi sisällä olivat hodarit, sipsit ja muut suolaiset jutut.

    Olis kyllä hirveen kiva, jos kirjoittaisit vähän pidempiä tekstejä. :) tietenkin, jos väsyttää, niin blogi ei varmaan oo ihan ekana mielessä. Milloin sulla on muuten eka neuvola? Ja millasta on olla raskaana, kun oot nyt yksin kotona? Joko tiedät lapsen lasketun ajan? Onko teillä nimet tytölle ja pojalle valmiina?

    (onpa mulla paljon kysymyksiä :D)

    VastaaPoista
  3. Joo mulla melkein pysyy kaikki sisällä, ei ole sellaista yökötystä tullut mistään. Paitsi seinänaapurin tupakointi pisti tänään juttelemaan norjaa..

    Juu tarkotus olisi kirjoitella enemmä ;D

    Ekan neuvolan varaan huomenna, meni pikkusen aikaa selvitellä oikeat paikat..

    Ja Olli sai armeijassa selkäänsä jonkun vaivan, ja lääkäri siellä sanoi ettei se selkä kestä noita telttareissuja. Ja pistivät sitten vapautksen, ainakin 2014 asti.

    Nimet ollaan periaatteessa jo päätetty. Oman edesmenneen pappani nimi ja molempien suvuissa ollut naisen nimi :)

    Laskettu aika (vau:n laskurilla) on 12.9.

    VastaaPoista

Kommentti on aina toivottu