tiistai 23. lokakuuta 2012

Meidän päivä

Herättiin tänään kahdeksalta, vaihdoin vaipan ja potkuhousut unipussin tilalle (Elsa kun nukkuu mein välissä unipussissa, ei tarvise erillistä yöpukua, pelkkä body/paita riittää). Elsa haukkasi pikkuisen aamupalaa, jonka jälkeen itse join kupin kahvia.



Kahdentoista maissa käytiin kaupassa, kotiin päästyä neiti jatkoi unia vaunuissa pihalla. Ja itse tankkasin eilistä soppaa ja kahvia naamaan ja aloin siivoilla (joka nyt ei oikeen suju kun kissat tuntuu olevan joka vaiheessa tiellä)...


Neiti heräsi noin puoli neljän maissa, vaihdettiin vaippa, ruokailtiin ja jutusteltiin (siinnä samalla revittiin tukko mun kainalokarvoja (voi kyllä kainalot rehottaa mutta enpä niitä esittele missään, mutta tän jälkeen lähtevät hellemmin...) ja katseltiin Vili Vilperiä.


Jossain vaiheessa olimme nukahtaneet neidin kanssa, heräsin kun kello näytti 18:39 (hitto missasin kauniit ja rohkeat), vaihdettiin vaippa, minä söin ja Elsa nukahti uudestaan (eilinen valvominen kostautui?)

Pian Elsan tuleva kummi, pikkuveljeni Joni tulikin visiitille (lue yöksi), katseltiin salkkarit ja juotiin kahvit. Esiteltiin enolle hienoa kestovaippaa (tänään menty täysin niillä, paitsi nyt yöksi vaihdan vielä kertsin). Katseltiin sitten O:n kanssa Roba. Ja sitten areenasta Haluan pitää lapseni- dokumentti koko perheen voimin.
Kyllä O:kin katsoi tämän, ja seuraa innoissaan teiniäitejä :)


Nukkumaan Elsa kävi juuri äsken, itse kummastelen tätä virkeyttä.... Huomenna olisi taas vauvakahvila. Ja verhojen vaihtoa ja muuta mukavaa (Elsan huoneen suunnittelukin on pian ohjelmassa)









2 kommenttia:

  1. Mitä mieltä olit haluun pitää lapseni dokumentista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mukava, tuntui vaan oudosti leikatulta, eikä vastatannut niin Tiuskista saamaani mielikuvaa...

      Poista

Kommentti on aina toivottu